Pop Up restaurant med Mads Revsheim Skjold
15-17. og 22-24. august gjøres vinbaren OhDear om til en pop-up restaurant med den kjente kokken Mads R. Skjold.
Med en fortid på Palace Grill og Hedone kan du forvente høy kvalitet og fantastiske retter med en forankring i det franske og japanske kjøkken som Mads er kjent for.
I Uke 33 & 34 Torsdag til Lørdag 17-21 byr han på tre ulike retter med godsaker fra havet som porsjeret piggvar med brunet smør, kamsjell og blåskjellsaus, samt vildkveite marinert med kombucha som kan bestilles Ala Carte.
Bord kan bookes som vanlig på Ohdear.no
Omakase
Onsdag 14. og 21. august tilbyr Mads en skikkelig Omakase meny bestående av 8 retter til 1395,- serveret i baren med noe av det beste fra Norges natur.
Det vil være to bordsettinger med fire plasser på hver, enten kl. 17.30 eller kl. 20.30.
Vennligst send epost til Andreas@ohdearoslo.no for at sikre deg plass til dette.
Velkommen!
Publisert 06.08.2024