Eventer og kurs på Winther

Winther Aker Brygge ligger idyllisk til ved starten av brygga, og er kjent for sin prisvinnende snøballburrata og ble i høst plassert på listen over topp 100 beste pizza i verden. Winter serverer ikke bare mat, men også opplevelser og kurs. Her kan du bli med på alt fra pastakurs og osteproduksjon til ost- og vinsmaking, ledet av lidenskapelige eksperter. Enten du vil lære å lage hjemmelaget pasta, utforske ostens verden eller nyte kombinasjonen av ost og vin! Kursene bookes på forespørsel og kan tilpasses både små og store grupper. Enten det er teamet på jobb, vennegjengen eller en akivitet for storfamilien.

Pastakurs: På Winthers pastakurs lærer du å lage autentisk pasta fra bunnen av, guidet av Marina Pohl og Siri Helen Winther. Marina, med sin italienske bakgrunn, og Siri, 4. generasjons yster og restauratør, gir deg et unikt innblikk i pastaens verden. Kurset inkluderer en pastarett fra restauranten, 2 glass italiensk vin eller alkoholfri drikke, og du får ta med deg den hjemmelagde pastaen hjem. Avslutningsvis får dere dere servert en sesongbasert lasagne fra kjøkkensjefen.

Ostekurs: Bli med på en reise inn i osteproduksjonens verden, der du lager din egen mozzarella under veiledning av Siri Winther og yster Davide Bueno. Her lærer du blant annet å lage økologisk mozzarella fra bunnen av, og ta med deg osten hjem. Underveis får du smake på ulike oster og lære om hvilke mattyper disse passer til.

Ost- og vinsmaking: For ost- og vinentusiastene tilbyr Winther en smakfull opplevelse der du får smake 5 utvalgte viner og 7 ulike oster, inkludert egenproduserte oster fra Winthers ysteri. Siri veileder deg gjennom denne opplevelsen, hvor nye kombinasjoner av vin og ost skaper unike smaksopplevelser for hver gang.

Skreddersy din opplevelse hos Winther Aker Brygge – et perfekt valg for en sosial kveld eller et annerledes arrangement! Les mer her for å booke din neste matopplevelse!

Publisert 08.10.2024