Jarmann med nytt matkonsept
Det nye matkonseptet på Jarmann kan beskrives enkelt med tre ord: kortreist, skandinavisk og håndverk. Her får du de beste norske og skandinaviske råvarene i folkelige omgivelser.
Kortreist, skandinavisk og håndlaget
Jarmann ligger sentralt til langs sjøsiden av Aker Brygge. Stedet er kanskje mest kjent for sitt utvalg av øl og gastromat servert i en hyggelig og uformell atmosfære. Nå står det nye matkonseptet klart, og det er garantert ikke noe du vil gå glipp av!
Kortreist, skandinavisk og håndlaget mat. Så mye som mulig er fra Norge og, i mindre grad, Skandinavia.
"Vi har fokusert på smakene vårt vakre nord har å tilby, og alt er laget fra bunnen av her på stedet. Vi ønsker å formidle en kjærlighet til natur og miljø, sikre at dyrene har det bra, og at ting er produsert på en bærekraftig måte," sier daglig leder Dante Forssberg om den nye menyen.
Ved å handle direkte fra produsenter de kjenner og stoler på, og ha god kommunikasjon om når råvarene er høstet, fanget eller slaktet, sørger Jarmann for at råvarene de bruker er av beste kvalitet.
"Must-try" på menyen
Et "must try" på den nye menyen er definitivt klippfiskkroketter, mais fra Haneborg Gård, kantarell-toast med speilegg fra Holte Gård, og – for de som kommer innom til middag, helstekt entrecôte fra Strøm-Larsen, med hjemmelaget béarnaise og egne steak-fries!
"Vi ønsker å skille oss ut med det skandinaviske preget vi setter på alt vi gjør. Både bar og kjøkken er preget av lokalt håndverk og spennende smaker. Men fremfor alt ønsker vi å være et folkelig sted for vanlige folk som virkelig vil kose seg til det maksimale," legger Dante til.
Publisert 07.11.2024