5 Nye serveringssteder
Det skjer spennende ting på brygga, og hele 5 nye serveringssteder åpner dørene!
Smash burgers, hjemmelaget gelato, østers og bobler eller klassiske lunsjretter med en vri. Det er bare noe av nyhetene som har inntatt Brygga. Her er våre 5 nye serveringssteder:
Flo Seafood bar
I det intime lokalet til Flo rett ved båthavnen kan du nyte førsteklasses sjømat inne i baren eller ute på en solrik uteservering.
Dette er stedet du vil besøke en solrik ettermiddag for god stemning og minnerike drinker, snacks og småretter.
Flo Seafood & Bar byr på en bugnende meny av fersk sjømat, fra reker, kreps og kongekrabbe til variasjoner av forfriskende østers, smaksrike sardiner og andre førsteklasses råvarer.
Flo legger stor vekt på å sikre at råvarene er av høyeste kvalitet. Derfor leveres de norske råvarene leveres dagsferske til, mens det man ikke får tak i fra norskekysten leveres fra topprodusentene i Frankrike og Spania.
Besøk Flo på InstagramBook bordPistache
Pistache er en flunkende ny iskrem- og pastrybar i Fjordalleen! Her lages gelato og sorbet utelukkende med naturlige ingredienser, ekte råvarer og økologisk melk og fløte. De byr også på hjemmelagde bakevarer og kaker, i tillegg til kaffe og en hyggelig kafé.
Historien bak den lille isbaren startet for 45 år siden da Soudeh, eier av Pistache, sin far åpnet sin egen lille gelateria. Han perfeksjonerte sine egne oppskrifter som nå har gått i arv og relansert her på Aker Brygge.
Besøk Pistache på Instagram herBackstube
Backstube har åpnet en ny og større filial på Bryggetorget! Her finner du det selvbetjente bakeriet du allerede kjenner til, men også et bredt utvalg av lunsjretter med både salater og supper. Med lekeplass utenfor døren, er det et ypperlig sted å ta med familien på en matbit, eller møte kollegaer til en lunsj.
SMIL
Smil er Latters nyeste tilskudd! En vakker bar, der for mye er akkurat passe, og maksimalismen blomstrer! Her kan du få servert cocktails, god drikke og noe enkelt å spise. I tillegg kan du ta lunsjen din her og nyte en av stedets freste lunsjretter.
Når det blir varmt i været, åpnes glassfasaden helt opp og arealet utvides til nesten det dobbelte med ny og stor uteservering.
Se mer:
Publisert 30.04.2024